-417 Time Control är en lermask som är exfolierande och återfuktande. Den ska innehålla ingredienser som har antiageeffekt. Vad jag anser om uttrycket antiage hoppas jag ni redan vet. Jag föredrar Gilda Liljeblads uttryck Healty Age! Men nu ska vi inte fastna på ordval och kolla mer på den här masken. Den innehåller lera från Döda Havet.

Den innehåller vitamin A som är viktigt för hudföryngring och en naturlig retinol. Kom ihåg spf efter. Vitamin B mjukgör. Vitamin E ger hållbarhet och lyster. Vitamin F för omega6. Titandioxid absorberar överskottsfett. Oliv och avakadoolja stärker och mjukgör. Verbena ger masken en trevlig konsistens och är antiseptisk. Honungsenzym mjukgör och vårdar.

Det jag märker mest när jag använder den här är att huden känns ren på ett bra sätt. Huden blir väldigt mjuk av den här och det känns som om den inte sugen bort de bra fetterna ur huden.

-417 Time Control finns på företagets hemsida för 39dollar. Jag hittar ingen svensk återförsäljare.

Köpa igen? Det är en bra mask men det finns fler bra masker. Jag föredrar att i första hand gynna svenska handlare om det inte är en produkt med helt unika egenskaper.