Dags för något nytt

Ibland går saker inte som man tänkt sig och under Almedalen försvann mina glasögon. Som tur är var de inte så dyra att jag behövde krångla med hemförsäkringen. Det jag tyckte mest om med mina borttappade var att de även hade clips för solglasögon som såg helt ok ut.

Sista bilden på mina älskade brillor
För att vara solglasögon man klickar fast på vanliga glasögon tycker jag att de är riktigt snygga. Nu förhöjer även vackra Christina bilden

Men nog tjatat om mina gamla glasögon. Jag har besökt stället där jag hade dem och de är borta. Till mitt försvar låg det 3 andra par där sedan kvällen så jag är tydligen inte ensam om att tappa glasögon. Min gissning är att jag la ifrån mig dem på bordet på uteserveringen och där vart de kvar.

Idag är det alltså dags för något nytt och det känns ändå lite trevligt att välja ut en ny modell som även skiftar färg i solen så slipper jag släpa på solglasögon. Extraoptical hade sånt glas för 1kr just nu


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Dags för något nytt”

  1. Profilbild för Jeanette

    Jag har också tidigare haft glasögon som skiftar beroende av ljuset. fotokromatiska glas. Det är faktiskt väldigt praktiskt. Men oftast en dyr extra kostnad 😉

    Har inte de på mina nuvarande glasögon, då var erbjudandet att man fick med ett par solglasögon i styrka på köpet. Dock gillar jag inte den färgen som de rekommenderade och valde. Blir för mörkt.

    När det blir dags för nya får jag se till att få dem fotokromatiska om det nu funkar med att göra en sådan behandling på progressiva glas.

    1. Profilbild för Hudvårdstest
      Hudvårdstest

      Underbart att höra. Då gjorde jag rätt att lägga till det när jag ändå beställde. Glasögon är verkligen viktigt. Det har jag definitivt insett de dagarna jag var utan.

    2. Profilbild för Hudvårdstest
      Hudvårdstest

      Jag valde fotokromatiska på mina och de är progressiva så det borde funka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *