Organic shop natural bath salt

Organic shop natural bath salt är ett naturligt och ekologiskt badsalt med tropiska dofter. Mixen av ananas och kokos ska ge avkoppling.

Många av ingredienserna är från ekologiskt jordbruk men inte alla. Kokosoljan ska ge näring och göra huden återfuktad, mjuk och smidig.

Annons

Recension Jag tycker om att förpackningen är väldigt okomplicerad. Det är en påse och vill du ha en elegantare förvaring så vågar jag lova att du har någon vacker burk hemma.

Doften är intensiv och härlig. Det är en fräsch pina colada doft utan att den blir så söt som det ofta kan vara.

Nu är grundtanken med ett badsalt att du du ska lägga till lite i badkaret men det går även bra till mycket annat. Doften är intensiv och jag brukar hälla lite i en öppen skål för att få lite väldoft i ett rum. Samma badsalt kan du sedan ha när du badar om du inte låter skålen stå flera månader. På bilden med en stam så har jag lagt lite av badsaltet i en kruka med en plastblomma. Det sprider väldoft utan bli för påtagligt och är ganska snyggt.

Ekologiskt brukar vara dyrt vilket är förståeligt för odlarna men en nackdel för konsumenterna. Det här ligger i en helt överkomlig klass och om du gör som mig har du badsalt och rumsdoft i ett vilket är toppen. Vi måste minska våra inköp generellt och livet är för kort för att lägga alla våra pengar på beauty hur kul det än är. Vi lever för att upptäcka och ha roligt och skönhet är en liten guldkant.

Organic shop natural bath salt 500g finns lite överallt för ca 79kr

Köpa igen? Jag älskar det och tycker att det är otroligt prisvärt


Publicerat

i

, , ,

av

Kommentarer

2 svar till ”Organic shop natural bath salt”

  1. Profilbild för Jeanette

    Organic Shop har så många roliga dofter på sina produkter.
    Jag tycker de håller en riktigt bra kvalité med tanke på prisnivån.

    1. Profilbild för Hudvårdstest
      Hudvårdstest

      De är så inspirerande! Kul med prisvärda ekoprodukter som dessutom håller hög kvalitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *