Dropi clean Icelandic fish oil

Dropi clean Icelandic fish oil

Dropi clean Icelandic fish oil är Omega 3 tillskott i kapselform. Omega 3 har gynnsam effekt på hälsan stöttar leder, hjärta, hjärna och såklart även huden. Den är producerad enligt Europeiska standarden HACCP och kontrolleras även av 3 part. Fisken tas från certifierade ansvarsfulla fiskerier.

Annons

De är fria från GMO, gluten, socker och syntetiska vitaminer. Jag brukar sällan nämna vad en produkt inte innehåller men ibland är det intressant. Ekologiska antioxidanter används för att bevara produkten och dig fräsch. Vitaminerna i Dropi clean Icelandic fish oil är naturliga och som sagt kommer Omega 3 ifrån färsk isländsk torsk. Det utvinns under låg temperatur under 42° vilket gör att även de som äter helt rawfood kan äta den.

Recension Burken är otroligt vacker med en ren design och jag vet redan nu att jag kommer spara burken när den är slut oavsett om jag har något vettigt att stoppa i den. Jag vet även att det kommer sluta med att den hamnar i återvinningen. Trenden med att återbruka burkar är bra för miljön men jag är inte bra på den om vi inte räknar lemonadflaskor och glasburkar för mat.

De är doftfria och lätta att svälja. Jag tog 3 på en gång första gången och det gick över förväntan att svälja. Jag känner inte av den fisköga andedräkten man kan få men får en pepprig känsla i halsen.

Om man följer lägsta rekommendationen med 3 kapslar per dag vilket enligt min erfarenhet är lite i underkant för de flesta. Rekommendationen ligger på 3-6 kapslar vilket gör att en burk på 60 tabletter inte räcker länge. Det gör att 60 kapslar inte räcker för att uttala sig om några hälsofördelar och av den anledningen har jag använt dem som ett komplement till min flytande Omega 3. Kapslar är överlägset smidigare att ta med på resor än flaska och mått.

Dropi clean Icelandic fish oil 60 kapslar verkar vara ett testformat men 180 kapslar finns för 1149kr

Köpa igen? Den är bra men lite väl dyra


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *