Inika serum foundation

Inika serum foundation

Inika serum foundation är en hudvårdande foundation som ska smälta ihop med huden vilket ger ett naturligt utseende. Den både återfuktar och jämnar ut och om du vill ha ordentlig täckning kan du bygga upp den i lager. Den lanserades samtidigt som Inika liquid nectar och tillsammans ger de en wow-effekt.

Många foundations täcker över skavankerna men inte mycket mer än så, Inika serum foundation är rik på ceramider som binder fukten i huden och skyddar hudens barriär. Det i sin tur ger en återfuktad hud som ser slätare ut. Baobabfrö vårdar och ger näring på djupet. Det är alltså en riktigt hudvårdande foundation.

Recension Vi börjar som alltid med utsidan och den är kompakt och snygg. Den väger tillräckligt lite för att få följa med mig även på kortare resor.

Annons

Flaskan ska skakas före användning och kulorna i tuben skallrar lite mysigt.

Produkten är extremt koncentrerad, citatet en droppe räcker länge stämmer verkligen på den här. Ta mycket mindre än du tror och fyll hellre på med med mer för att inte behöva kladda i onödan. Inika är ju naturliga och har ett klokt miljötänk och att göra en koncentrerad produkt som räcker länge är helt i linje med deras filosofi.m

Så lite brukar jag börja med och sedan ev lägga på lite till

Med ett lager får du en ok täckning för vardagar och lite fräknar lyser igenom samtidigt som hudtonen blir jämnare. Vardagsbasen lägger jag oftast med fingrarna för att jag är lat och inte orkar tvätta så många borstar. Resultatet blir ändå bra.

När det vankas fest använder jag alltid Inika liquid nectar först och sedan jobbar jag upp lagom täckning med foundationen. Då använder jag en borste för att få ett snyggare resultat. Det sitter även bra hela kvällen, i synnerhet med lite puder över. Jag växlar mellan Minolei oil absorbing powder och By Terry Hyaluronic pressed Hydra powder beroende på humör.

Inika serum foundation finns hos Nordic Natural Beauty för 699kr

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *