Babor soul & hand cream

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Babor soul & hand cream är en handkräm som ska absorberas snabbt. Samtidigt som den vårdar och mjukgör våra viktiga händer ska den ge avslappning i form av aromaterapi. Jag hade förmånen att få testa den på en smyglansering hos Svenska Hudkliniker när de hade event ihop med Babor och jag vart förälskad i hela serien.

Som med alla handkrämer kan den användas vid behov men gör mest nytta om du använder den flera gånger per dag.

Vad gömmer det sig då för spännande innehåll i Babor soul & hand cream? Ett ceramidkomplex som både stärker hudbarriären, ger näring och vårdar hud och naglar. Postbiotika balanserar mikrobiomet vilket i sin tur även är bra för huden. Dofterna kommer från eteriska oljor med aromaterapeutiska egenskaper.

Recension Tuben är vacker med mjuka harmoniska färger. Snäpplocket är smidigt att öppna och stänga.

Doften påminner om ett lyxigt spa och är verkligen rogivande. Jag kan bara se en nackdel med doften och det är att den är så underbar att jag kommer på mig med att sitta och dofta på mina egna händer 😂

När jag Googlar den får jag upp Babor Spa Shaping Daily Hand Cream som jag också tyckt mycket om men om jag inte minns fel har den utgått och antagligen ersatts av den här.

Händerna skönt mjuka utan att kännas kladdiga. Det är inga problem att smörja händerna och sedan klicka vidare med datorn/ mobilen. Nagelbanden blir mjuka vilket är basen för långa fina naglar.

Babor soul & hand cream finns hos Bangerhead för 279kr

Köpa igen? Absolut! Det är min favorit just nu.


Publicerat

i

, , , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *