AIE 025

AIE 025 ultimate oil serum är ett oljeserum för alla hudtyper. Den ska återuppliva, ge lyster och återställa huden. Det absorberas snabbt och ger näring och mjukhet till huden. Det ska vara som en vän som påminner dig om hur bra du är. AIE har en underbar filosofi som jag är helt förälskad i. Jag vill rädda världen men utan att offra lyx och kvalitet!

Sjtärnan i serumet är plommonfröolja. Det har anti-inflammatoriska egenskaper och minskar svullnad, irritation och mörka cirklar under ögonen. Rynkor och torr hy minskar samtidigt som det lugnar huden.

Annons

Doften enligt mig är väldigt mycket mandel. Flaskan är vacker och pipetten gör det enkelt att dosera. Genomskinlig flaska gör det enkelt att se hur mycket som är kvar i flaskan.

Recension: Jag tycker att huden fick ny lyster första gången jag testade den. Som en bonus kändes det som att huden tightare till sig lite. Jag ska självklart testa den längre men första intrycket är verkligen positivt.

AIE 025 Ultimate oil serum finns hos AIE för 76,54 euro

AIE 025

Ingredienser

Prunus Domestica (Plum) Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Triticum Aestivum Germ oil, Coco-Caprylate, Blue Tocol Bilberry Seed Oil, D-a-tocopherol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helichrysum Italicum, Limone**, Linalool**

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *