AIE Cosmetics

AIE Cosmetics är ett företag jag förälskat mig i innan jag ens testat en enda produkt. Jag som är uppväxt med militanta veganer och att aktivister klär sig i noppiga potatissäckar blir så lycklig att se AIE. AIE står för Activism In Elegance

AIE Cosmetics är också aktivister men eleganta såna. Jag vill också ha en bättre värld men med stil! Det är samma skäl som gör att jag alltid söker i första hand efter riktigt bra hudvård men vill gärna att den är vegansk, så naturlig som det går utan att tappa effektiviteten och självklart får den inte skada djur, natur eller människa. Inte nog med det så har ni nog märkt att jag har en förkärlek för snygga förpackningar och som även är praktiska.

AIE är rebellerna som kämpar för skönhet och positiv energi. De vill förnya och återuppliva, återfukta och ge näring och – ja -hjälpa till att rädda haven och planeten medan de gör det!

Produkterna är högteknologiska och uppfyller alla mina krav. Många av de kräsnare influenserna som jag följer hyllar deras produkter. Det är helt enkelt ett underbart märke!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *