Inlägget innehåller reklamlänkar till Kicks

AK Akademikliniken Pure Soothing moist är ännu en underbar kräm från Akademikliniken. Jag gillar deras krämer. De är alltid veganska och innehållet är alltid noggrant utvalt. Den här ska passa till alla hudtyper och balansera huden.

Krämen ska återfukta och är fylld med lugnande marina komplex. Den har dessutom en extra stabil form av hyaluronsyra för att ge en kraftfull och långvarig återfuktning. För att lugna en irriterad reaktiv hud innehåller AK Akademikliniken Pure Soothing moist centella, pantenol och portulaca. För att stärka hudens mikrobiom innehåller den multifunktionella bioflavonider som även reducerar rodnad och orenheter, de har även retionlliknande egenskaper. Jag hittade ett inlägg hos Daisy Beauty där de förklarade hur hyaluronet fungerar.

  • Boostar hudens fukthalt
  • Reducerar rodnad
  • Barrärstärkande
  • Stärker reparationsförmågan
  • Motverkar orenheter

Krämen ska appliceras på ren hud morgon och kväll. Den går att kombinera med serum och oljor. Som alltid, kom ihåg solskydd! När spf blandas i en kräm kan man tappa de hudvårdande egenskaperna och det vill man ju inte. Spf när man sover är ju bara onödigt så gå inte på marknadsföringen med kräm som även har spf. Jag föredrar att köpa effektiva krämer, oljor och serum och sedan lägga till ett solskydd.

AK Akademikliniken Pure Soothing moist finns hos Kicks för 905kr

Köpa igen? Det kommer jag säkerligen göra!