AK Talks Injektioner & Hudbehandlingar var ett efterlängtat event. Det vart inställt men 20 oktober vad det äntligen dags! Eventet var på Strandvägen 7A som är en så trevlig lokal mitt i Stockholm. Konfrencier för kvällen var Åsa Melin som är känd för Klimakteriepodden och opinionsbildare inom kvinnohälsa. Givetvis tog hon upp hormoners effekt på vår hud men även för vårt allmänna välbefinnande.

Annons

Många tycker fortfarande att det är lite genant att prata om injektioner och behandlingar.https://ak.se/priser-for/stockholm/ Jag tycker att det handlar om att ta hand om sig själv men även att hitta behandlare som delar ens syn på åldrande och skönhet. Jag vill inte se ut som 22 men jag vill åldras med värdighet och känna mig fräsch. Vissa slipper åldersrelaterade skönhetsproblem och jag gratulerar dem. Jag har även en vän med fantastiskt vackra rynkor och jag skulle seriöst bli ledsen om hon åtgärdade dem för de är verkligen starka vackra veck. Om man har något i sitt utseende som man stör sig på eller känner sig hindrad av är det skönt att veta att det går att åtgärda.

Under kvällen fick vi en genomgång av Akademiklinikens behandlingar från Ansiktsbehandling till Ansiktslyft och allt däremellan. De påtalade det jag alltid tjatar om med att se till att gå till en seriös behandlare och tänk långsiktigt. De snabba lösningarna är oftast dyra och kortvariga. Akademikliniken går inte med på att fixa till någon så de ser ut som någon annan.

Profhilo finns för både kropp och ansikte

Som ni ser på bilderna fick vi en god genomgång av vilka olika behandlingar det finns och vad man bör tänka på innan. I och med nya lagen så måste de mer avancerade behandlingarna inledas med en konsultation och 48h betänketid. De seriösa i branschen och jag tycker nog att det är klokt så man inte injicerar fillers utan att tänka osv.

Annons

Fördelen när man vänder sig till ett stort företag som Akademikliniken är att de har tillgång till de flesta lösningarna som åldrande medför så de kommer inte rekommendera en kräm till något som kräver kirurgi. De har tillgång till hela kedjan man kan behöva så du kan känna dig säker på att få en fungerande lösning utifrån din budget och vision.

Efter genomgången fick vi tillfälle att få kortare konsultation med deras terapeuter. Jag hade tänkt kolla upp Nordlys IPL på min hatade pigmentsfläck men jag hittade Sarah Lindback och analyserade alla deras produkter istället. Ni kan knappast ha missat att jag gillar Akademikliniken Pure Lift Serum och många andra av deras produkter. Sarah har en genomtänkt tanke med varje ingrediens och det är så intressant att diskutera med henne. Hon har bra koll och sunda åsikter. Jag hade sällskap av en farmaceut vilket bara gjorde diskussionerna ännu mer intressant.