Inlägget innehåller länkar till Eleven

Akademikliniken Pure Hydroxy Mask är en intressant mask. Den ska vara revitaliserande, fuktgivande och syresättande. Den är berikad med ett aktivt mineralkomplex som tillsammans med C-vitamin och kameliaolja. Masken ska återställa lyster och elasticitet.

Den ger verkligen fukt och lyster. Bubblorna är helt underbara. Först trodde jag att den skulle vara som de bubblande detoxmaskerna som var så inne ett tag och tyckte bubblorna var fjuttiga tills jag fattade vad masken ska göra. Bubblorna hjälper till att slussa in allt bra och syresätter huden.

Vad är allt bra då? Botaniska extrakt från allantoin, portylaca och mjölkört lindrar rodnad och irritation som kan uppstå när huden är stressad. Hyalursyra, squalane och marina extrakt optimerar återfuktande och fuktbevarande förmågan i huden. Tillsammans ger allt energi, fukt och lyster samtidigt som spänsten och elastisteten ökar.

Om du vill maximera lyster och effekt kan du använda Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish eller Akademiklinikens Triple peel innan och min favorit Akademikliniken Pure Lift Serum – slutresultatet recension

Akademikliniken Pure Hydroxy Mask finns hos Eleven för 545kr

Köpa igen? Jag har redan en ny hemma och det är tur för den här verkar ha utgått. Det verkar som att många fasar ut den pga PFAS men jag ska kolla upp för jag har för mig att det är som med parabener. Det finns ofarliga och dåliga i såna fall.