Australian Bodycare hair loss serum

Australian Bodycare hair loss serum

Inlägget innehåller annonslänkar till MEDS

Australian Bodycare hair loss serum är ett serum som ska motverka håravfall hos kvinnor och män. Den kan även användas som värmeskydd. Den går att köpa separat eller i Australian Bodycare hairloss kit

Inte helt otippat innehåller den Tea tree oil som är bra för hårbottnen. Biotin och Capilia Longa minskar risken för håravfall. Capilia Longa ska väcka de latenta dermala papillacellerna och aktivera hårrötterna igen för att bilda nytt hår.

Det är enkelt att använda Australian Bodycare hair loss serum. Det ska sprayas morgon och kväll i hårbotten utan att sköljas ur om du använder den för att motverka håravfall. Om du använder den som värmeskydd så använder du den innan styling med värme.

Recension Det är enkelt att applicera serumet med sprayflaskan. Doften är mild. Jag brukar massera hårbotten med Australian Bodycare scalp borste för att verkligen få in serumet i hårrötterna.

Håret känns lite strävt tycker jag. Jag vill ha silkesmjukt hår med volym och upplever inte att jag får det med sprayen.

Australian Bodycare hair loss serum finns hos MEDS för 319kr

Köpa igen? Jag är osäker


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *