Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Australian Bodycare Nail Repair är en produkt som jag beställde i mitt senaste paket från Australian Bodycare. Jag har under många år haft komplex för mina räfflade naglar. Kolla på min Instagram och jag vågar lova att du ser extremt få bilder på mina tumnaglar.

Australian Bodycare Nail Repair

I år har vi torterat våra händer och naglar med sprit i mängder men jag har hittat några sorter som inte torkar ihjäl naglarna totalt. Nu när jag alltså har bromsat misshandeln av mina naglar tänkte jag se om det går att åtgärda räfflorna. Teorierna är många som jag hört. Min gissning är att jag skadat nagelbädden när jag försökte bygga naglar hemma. Är det inte ironiskt när jag tjatar om att vissa saker ska utföras av proffs…

Doften är enligt mig eukalyptus och tea tree oil och jag tycker den är fräsch. Jag sniffade på naglarna och bara njöt första gången jag applicerade Australian Bodycare Nail Repair . Den ska appliceras morgon och kväll så det underlättar att älska doften.

Man ska alltså applicera den två gånger om dagen tills en ny nagel växt ut. Det kan ta tid men jag har försökt återställa mina naglar i flera år så den kan få tid på sig att reparera. Enligt Scratch tar det ca 6 månader att växa ut en ny nagel.

Det som ska reparera nageln är inte förvånande Tea Tree Oil med E-vitamin som ska motverka bakterier och göra naglarna starka och friska. Det jag är lite orolig för är min brist på tålamod men jag ska försöka att vara stenhård.

Australian Bodycare Nail Repair finns hos Lyko för 189kr

Köpa igen? Jag köper hur många som helst om den funkar