Inlägget innehåller annonslänkar till Nordicfeel

Australian Bodycare scalp borste är en borste som ska stimulera hårbotten. Jag gillar Sachajuan Skalpborste och använder den ofta för att nå min hårbotten extra bra när jag tvättar håret men jag är ju alltid nyfiken på att testa om det finns något bättre.

Det som är annorlunda med Australian Bodycare scalp borste är att piggarna är mjukare. Den ska vara bra både mot mjäll, torr hårbotten och håravfall. Den exfolierar hårbottnen snällt samtidigt som den avlägsnar döda hudceller. Den här gör också hårtvätten mer effektiv.

I torrt hår kan du använda borsten för att massera hårbotten. Det ska öka blodcirkulationen och ge en balans i hårbottnen och samtidigt en avkopplande stund. För maximal effekt ska du borsta dagligen. Om du använder den mot håravfall så finns det även ett kit med produkter som ska hjälpa.

Recension Jag tycker verkligen om den här borsten. Formen är skön att hålla i och man kommer verkligen år hårrötterna när man tvättar håret. Massagen är riktigt skön och de lite mjuka piggarna gör att man inte kan ta i för hårt.

Australian Bodycare scalp borste finns hos Nordic Feel för 159kr

Köpa igen? Nu håller en sån här borste i evigheter men jag skulle absolut kunna köpa den igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *