Babor Cleansing Enzyme cleanser

Babor enzyme cleanser

Inlägget innehåller annonslänkar till Hudoteket

Babor Cleansing Enzyme cleanser är en mild enzympeeling. Som alltid ska du inte underskatta milda produkter. De är väldigt effektiva så överanvänd dem inte. En gång i tiden ville jag också bli lysande röd av en peeling men efter några år med hudläkare och bra hudterapeuter så är jag väldigt försiktig med peeling. Vi som tidigare överexfolierat och har dålig självbehärskning bör hålla oss till enzympeeling. Den har inte grova korn och när du masserat den ett tag så är den helt borta så du minskar risken för att skada din hy. Den djuprengör även huden så du behöver inte vara orolig. Du får en ren hy med lyster fast den är mild.

Om jag inte minns fel så köpte jag den här i ett kit när Babor satte ihop ett ansiktsbehandling hemma kit under pandemin när ingen vågade göra ansiktsbehandlingar.

Vad är det då som ska ge en vacker hud i Babor Cleansing Enzyme cleanser? Den aktiva ingrediensen är Subtilisin som är en enzym som används för att bryta ner smuts. Lipase är också ett enzym som är bra på att bryta ner fett. Den innehåller också C-vitamin som är välkänt för att ge lyster.

Syftet med exfoliering är ju att avlägsna döda hudceller, stimulera cellförnyelse och ge lyster. Den här ger en härlig lyster utan att irritera huden. Användningen är superenkel och resevänlig. Ta pulver och tillsätt lite vatten. Jobba upp ett skum, jag brukar blanda i handen men självklart kan man använda skål och pensel. Applicera med pensel eller fingrarna och massera med små cirklande rörelser. Tillsätt mer vatten stegvis och skölj sedan bort innan du fortsätter med din hudvårdsrutin.

Babor Cleansing Enzyme cleanser finns hos Hudoteket för 299kr

Köpa igen? Absolut! Jag har även tipsat många vänner om den här underbara produkten


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *