Babor cleansing rose toning essence

Babor cleansing rose toning essence

Inlägget innehåller annonslänkar till Hudoteket

Babor cleansing rose toning essence är en produkt som jag vet att många slarvar med. Ett bra ansiktsvatten eller en bra toner gör en otrolig skillnad i din hudvårdsrutin. Hoppa INTE över det. Den här ingick i ett kit från Babor

När jag var ung fanns det ansiktsvatten med alkohol i som skulle torka ut huden. De är borta och lika aktuella som dinosaurier. Ett ansiktsvatten balanserar Ph-värdet och förbereder huden för övriga steg. Det finns ett skäl till att det alltid är ett steg som din hudterapeut utför under en ansiktsbehandling och det är för att det gör skillnad. En bonus är att din hud blir preppad och du behöver inte lika mycket av efterföljande produkter så i långa loppet sparar du troligen pengar på att använda toner.

Ros är återfuktande och lugnande vilket alla behöver. Det här innehåller naturligt rosextrakt som har de återfuktande och lugnande egenskaperna man vill ha samtidigt som det har den härliga rosdoften som vi inte vill förväxla med syntetdoften. För att dra ihop huden och detoxa så innehåller Babor cleansing rose toning essence även småborreextrakt. Bisabolol lungar och lindrar irriterad hud, uttala bisabolol mjukt några gånger när du är stressad så får du en extra bonus från mig helt gratis! Det är ett mysigt ord tycker jag.

Babor cleansing rose toning essence finns hos Hudoteket för 310kr. Just nu verkar det vara rea dessutom men jag sätter ut ordinarie pris eftersom jag fått klagomål på att reapriser ger en skev syn på prisbilden.

Köpa igen? Absolut tänkbart


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *