Bioderma soothing micellar cleansing foaming gel

Bioderma soothing micellar cleansing foaming gel

Inlägget innehåller annonslänkar till MEDS

Bioderma soothing micellar cleansing foaming gel är en löddrande rengöringsgel som ska vara anpassad för känslig och irriterad hud. Den ska på ett skonsamt sätt ta bort smink och återfukta huden. Som många produkter för känslig hud så är den oparfymerad. Bioderma Sensibio H2O är ju ett klassiskt micellärvatten som fungerar perfekt för känslig hy så jag har höga förhoppningar på att den här ska vara minst lika bra.

Vad skiljer då Bioderma soothing micellar cleansing foaming gel från alla andra rengöringar? D.A.F komplex är patenterad och ska öka motståndskraften hos en känslig och reaktiv hud. Detta patent från NAOS Research utvecklades i Biodermas laboratorier i Aix-en-Provence.

Recension: Tuben är smidig att packa i necessären och jag hoppar av lycka över att det är snäpplock. Jag ogillar att behöva kladda med skruvkork och blöta fingrar. Rengöringen ska masseras in på fuktig hud och den känns ljuvlig på huden.

Något jag verkligen uppskattar med den är att den inte ens irriterar ögonen. Mina ögon är otroligt känsliga och jag har tappat räkningen på hur många rengöringar jag gett bort för att mina ögon inte klarar den. Minsta lilla spill räcker för att mina ögon ska svida länge men med den här är det inga problem.

Huden känns mjuk och återfuktad efter rengöring.

Bioderma soothing micellar cleansing foaming gel finns i fullsize hos Meds för 149kr

Köpa igen? Det kan jag absolut tänka mig men inte just nu. Det är en underbar rengöring men jag har för många öppna nu igen.

Bioderma soothing micellar cleansing foaming gel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *