Jag gillar Bionic! Det är en rolig träningsform och ett pass tar 20 minuter. Nu under Corona så är det en ännu bättre träning. Det är luftiga lokaler och ingen trängsel. Under ett pass är det max 2 deltagare och en PT. De håller till centralt på Regeringsgatan i Stockholm.

Det är 4 omklädningsrum och där finns även dusch och lite hus och hårvård så du behöver inte ta med något. Träningskläder finns där , skor behövs inte. Helt enkelt som gjort för oss som inte gillar att släpa på kläder och prylar. Det är en skonsam träningsform som ändå ger resultat! De elektroniska impulserna gör träningen högintensiv!

Annons
Uppkitad med elektroder och väst!

Många går på den här formen av träning regelbundet och får otroligt bra resultat. Jag bor för långt bort från Stockholm för att kunna göra det så jag chockar musklerna med ett sånt pass ibland. Ju äldre man blir ju svårare är det ju att uppnå resultat och då är sån här träning kanon.

Jag får alltid sjukt mycket träningsvärk efter ett pass men det beror på att jag alltid försöker maxa. Vi kvinnor har ju fött barn, hur svårt kan det då vara att överleva 20 minuter stenhård träning.