Inlägget innehåller reklamlänkar till Nordicfeel

Biotherm deo pure är en krämdeo för känslig hud. Jag tycker den är väldigt effektiv och jag använder den när jag vill ha en riktigt säker deo.

Med känslig hud så fick man förr välja mellan effektivitet och snällhet. Jag har slutat räkna hur många deodoranter som jag slängt eller gett bort för att huden kliar eller svider. Den här går att applicera på nyrakad hud men håller ändå bort svettdoft.

När jag reser vägrar jag att packa flytande deo efter att jag slängde ner en löst i resväskan. Det vart ett dyrt slarv eftersom jag förstörde en massa kläder. En deo i krämform känns tryggare och den här följer ofta med i min resväska.

Den ser ut som en kräm. Jag var ytterst skeptisk första gången jag provade Biotherm Deo pure just pga den krämiga konsistensen. Det känns lite som att smörja armhålan med bodylotion. Självklart lyckades jag ta för mycket när jag skulle fota men det visar ändå färgen.

Doften är mild med en lätt ton av citrus. Jag har inte upplevt att den kolliderat med mina parfymer.

Det viktigaste med en deo är trots allt är ju att slippa lukta svett och det är den här riktigt bra på. Du kan stressa runt en hel dag utan problem.

Biotherm deo pure finns hos NordicFeel för 188kr på rea just nu Ordinarie 235kr. Jag kommer nog att köpa den här igen