Inlägget innehåller reklamlänkar till Eleven

Björk hårvård har nyligen släppt en produkt som heter Tämja. Senast igår var jag så trött på att se och höra om den. Scrollar man på Instagram hyllar alla den och när jag lyssnade på Beauty & bubblor så pratade de om den. Jag brukar vara skeptisk mot sånt som ALLA hyllar. Det här var en produkt som jag bestämt att jag överlever utan och funderade på att skriva ett ironiskt inlägg om den för att jag var så trött på alla hyllningar.

I morse skulle jag klippa håret. Det var ingen dramatisk klippning utan mest bara toppa och fräscha upp frisyren. Min underbara frisör plattade håret så mina lockar inte skulle göra håret ojämnt. När hon nästan stylat klart tog hon fram…

Yes ni gissade rätt! Självklart kommer hon med Björk Tämja! Hon är verkligen inte frisören som ska sälja på mig halva salongen och det gillar jag. Jag blir nästan mer shoppingsugen när jag slipper bli påtjatad produkter. Antingen är hon en grym säljare eller bara bra på att hitta rätt. Det känns som att hon är bra på att hitta rätt produkter.

Det roliga är att jag tänkte på Tämja medan hon hämtade något och tyckte att den ska hoppa över. Jag kollade på mitt nyplattade hår och trodde att jag inte har så många fjun. När hon applicerade den i min bena dog allt motstånd. Så mycket snyggare frisyren blir när småfjunen håller sig på plats.

Så här är min mirakelprodukt för ostyrigt hår! Jag gillar den än så länge. Om den blir lika snygg när jag ska applicera den återstår att se

Björks tämja kostar 199kr men fanns hos Eleven för 159kr just nu.