Jag har lite lätt för att fastna och köpa samma produkt om och om igen. Det är ju bra att veta vad man gillar men man missar ju så mycket när man aldrig testar något nytt. Genom att beställa några boxar får jag varje månad testa nya produkter och de ska vara anpassade efter vad jag behöver! Riktigt bra idé men ibland missar de. På instagram har jag recenserat varje box och de har varierat innehåll på många vis. Jag håller även på att kopiera in recensionerna till hemsidan så även de som inte har Instagram kan se innehållet. 

De jag testat är

  • Glossybox ibland bra ibland rätt medioker. Säkert mer passande för en yngre person
  • Goodie-box inte så mycket makeup men desto mer hudvård. Min personliga favorit Länken ger dig 50% rabatt
  • Look fantastic innehåller lite mer internationella märken mix av allt

Klicka på varje namn för att komma till deras hemsida. Om du beställer via länken får jag en liten ersättning från dem.

Tipsa gärna mig om fler intressanta boxar

Fördelen med boxar är ju att man till ett lågt pris får testa nya produkter. Många nya favoriter har jag hittat just via boxar

Nackdelen är att man ofta får produkter man kanske inte behöver som bara blir liggandes. För naturen är det riktigt illa att produkter tillverkas och fraktas utan att komma till nytta men det som inte jag själv vill ha har jag försökt ge bort till någon som det kan passa för. 

Varje boxleverantör har lite olika inriktining vilket är intressant och fast Glossybox och Look fantastic ägs av The Hut Group så skiljer de sig åt. 

Även om mitt badrum är lite fullare än jag önskar just nu så var det intressant att ha alla tre samtidigt en period.