Bruns Products hårmask varm bergamott nr22 är en handgjord hårinpackning som har vunnit många priser. Det är en mask som reparerar håret. Den innehåller jojobaolja som är en klassiker för håret. Jojoba ger näring och återfuktar. Förutom oljan så innehåller den sheasmör som ska motverka kluvna toppar, stimulera hårbotten och ge håret glans.

Hårmasken ska appliceras i vått nytvättat hår från hårrötterna till topparna. Det känns fel tycker jag som är van att alltid undvika hårbotten men håret mår bra av den här godingen. Det vanligaste är att Bruns Products Hårmask ska verka 3-5 minuter vilket passar mitt tålamod bra. Det är absolut ingen fara att låta masken sitta en längre stund heller. Du kan till och med sova med den.

Även om jag älskar doften på den här masken så är jag lite skeptisk till att applicera den på kroppen för att få en väldoftande hud men den har rena ingredienser och jag kan inte se faran egentligen med att testa. Doften är fyllig och kryddig.

Bruns Products hårmask varm bergamott nr22 finns bland annat hos Lyko för 349kr. Det finns även en mindre burk om man vill testa den. Jag gillar masken och skulle gärna köpa den igen.