Inlägget innehåller reklamlänkar till Bodystore

Jag har testat Bruns Products Nr04 magisk citrus Balsam och skulle önska att de skrev ut vilken effekt produkten ska ha istället för en siffra.

Doften är underbar. Det doftar citrus och mynta. Konsistensen är härligt tjock. Det är svårt att få ut den ur flaskan men det kan bero på att jag har en av de minsta testerna och flaskan är i hård plast. Jag löste problemet genom att peta ut med fingrarna.

Mitt hår är torrt och lockigt. Det kräver väldigt mycket fukt och näring för att se bra ut. Balsamet innehåller olivolja, aloe vera och e-vitamin.

Beskrivning av egenskaperna är kopierad från Bodystore

Eftersom mitt hår är torrt så behöver jag snarare stimulera talgproduktionen än hämma den. Jag borde ha läst på mer innan jag testade. När jag skulle resa packade jag ner den här och shampot för att sedan upptäcka att jag tagit med mig detoxshampo och balsam för fett hår. Bruns Products är handgjorda och effektiva produkter med bra ingredienser och det märktes. Om man har problem med att håret blir fett fort så rekommenderar jag det här.

Bruns Products nr 04 Balsam magisk citrus finns hos Bodystore för 298kr

Köpa igen? Eftersom det inte passar för mitt hår kommer jag inte köpa det här igen men jag tycker om deras produkter.