Inlägget innehåller reklamlänkar till LYKO

Bruns Products schampo Harmonisk kokos nr01 är ett milt schampo som sprider en doft av varm, mjuk kardemumma och exotisk kokos. Det märkliga är att jag inte riktigt känner kokosdoften men kardemumman är underbar. Ju mer jag luktar på flaskan så inser jag att det faktiskt har en kokosdoft men det är inte den där starka kokosdoften som blir lätt kvävande utan mer den som är om du doftar på en burk kokosmjölk. Det är en fyllig kryddig doft på schampot. Schampot är handgjort i Lund av frisörer som lyssnat på vad kunderna vill ha.

Bruns schampo 01

Det innehåller ekologiskt guarmjöl som ger håret volym samt ekologisk jojobaolja som skyddar din hårbotten. Schampot är för den som har normalt till lite torrt hår. Det ska även göra tunna hårstrån mjuka och luftiga. Det är alltså ett schampo för mitt hår. Det är snustorr och mina hårstrån är tunna. Trots det vill jag ha ett mjukt, blankt och luftigt hår. Det ska även vara snällt mot hårbotten och skalpen är ju inne att vårda nu.

Första gången du använder schampot rekommenderar de att du schamponerar två gånger och efter ett tag ska du märka att det går att vänta längre mellan tvättarna. Jag har bara märkt att håret blivit mjukare. Att vänta länge mellan tvättarna gör jag redan. Varannan till var tredje tvätt lägger jag till Bruns Products Hårmask uppföljt av balsamet.

Bruns Products schampo Harmonisk kokos nr01 finns hos Lyko för 298kr. Jag har testat en liten flaska men är sugen på att köpa en fullsize. Det är ett bra schampo.