Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Christian Lacroix Hand Balm

Christian Lacroix Hand Balm är sjukt snygg. Jag har alltid varit svag för Lacroix design. Det här handbalmet förgyller det tristaste badrummet bara genom att vara snyggt. Jag har det och handtvålen i badrummet och de är så snygga och doftar underbart!

Dofter och design är viktigt för mig . De sprider en diskret doft i både badrummet och på händerna. Christian Lacroix Hand Balm verkar inte gå att köpa på nätet. Jag köpte mitt kit på mitt favorithotell Dorsia i Göteborg. Ofta när jag tvättar/ smörjer händerna är det som att ha en liten bit av hotellet hemma trots att min inredning är lite tråkigare än deras.

Om ni inte redan gissat det så är doften helt underbar på Christian Lacroix Hand Balm. Den är kryddig och fräsch. Jag skulle absolut kunna köpa den hela livet bara för doften. Mitt enda problem med den är att det finns bättre handkrämer. Den absorberas lite för sakta och händerna blir kladdiga längre än jag har tålamod till. Till krämens försvar får jag erkänna att mitt tålamod är obefintligt och jag är extremt kräsen på handkrämer/ balm. I den prisnivån vill jag ha både väldoft och funktion. Handryggarna känns lite krämiga för länge men som sagt, den är absolut inte dålig och jag gillar den trots det.

Dela gärna

Leave Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *