Cocunat Capillary serum är precis vad mitt hår behöver nu. Jag har ju råkat torka ihjäl mitt hår genom att använda fel shampo och balsam och mina lockar syns inte. Det här serumet återfuktar intensivt, ger näring och tar bort frissighet.

Serumet innehåller bland annat arganolja och det är ju välkänt för sina goda egenskaper att förebygga kluvna toppar och ge intesiv näring. Solors och mandelolja håller håret återfuktat längre. Pumpa och sesamolja mjukgör och förebygger friss.

3 droppar efter varje tvätt ska räcka. Applicera inte i hårbotten utan starta på mitten av hårlängderna och arbeta utåt.

Annons

Doften är helt underbar! Det är en kryddig härlig doft.

Ni som undviker silikoner och annat bör älska det här. Det är veganskt, crueltyfritt, 100% naturligt. Cocunat har inte bara naturliga produkter. De siktar på att ha återvinningsbara förpackningar och ett aktivt arbete för socialt inkluderande. Små steg för en bättre värld. Sånt gillar jag!

Cocunat Capillary serum