Cocunat Curl Spray är vegansk, crueltyfri och gjord på naturliga ingredienser. Märket marknadsför sig som giftfritt och innehåller inga parabener osv. Det ska hålla lockarna på plats utan att tynga ner eller skapa klumpar. Jag blir galen ibland när frisörer ska framhäva mina lockar och lägger i produkter så håret är en kompakt kletig klump. Den här sprayen ska ge lätta flexibla lockar.

Doften kommer också från naturliga ingredienser. Det är en riktigt härlig parfymig doft. Jag kommer använda den här ofta bara för att njuta av doften.

Annons

Jag har fått den här för att utvärdera från Cocunat men mina åsikter kostar mer än en gratis stylingprodukt så känn er trygga i att jag ändå kommer vara ärlig. Den har 99% naturliga ingredienser som bland annat röda alger som ska stärka håret. Sodium Polyitaconate används i hygienartiklar för att stabilisera. Det ska vara ofarligt. Jag har inte hittat en bra översättning men uppdaterar när jag gjort det. Det görs genom att man låter kolhydrater från t ex majs fermentera.

Man ska spraya sprayen i händerna eller håret och jobba in den. Om du vill ha rejäla lockar ska du föna det med en diffuser. Om du föredrar lite mer beachwaves låter du håret bara självtorka.