Bryn Fransar och bryn Tester

Coloran brynfärg

Inlägget innehåller annonslänkar till MEDS

Coloran brynfärg är min favorit bland hemmafärger. Det är en stark färg som sitter bra. Ska man vara korrekt är namnet Coloran permanentfärgning för ögonbryn vilket är missvisande på många sätt. Permanent färg antyder att du får ha kvar färgen för evigt och våra bryn byts hela tiden ut och bleknar så glöm permanent. Dessutom är den inte bara för bryn utan går lika bra att ha på fransarna. Den som döpte produkten har missat lite detaljer men det gör inget för det är en sjukt prisvärd produkt och för att vara hemmafärg är resultatet riktigt bra.

Appliceringen av Coloran brynfärg är lagom komplicerad. Man klämmer ut lite kräm och droppar i vätska och rör ihop. Nu gillar jag mörka bryn så jag använder brunsvart och låter färgen sitta 20 minuter. Ju längre tid desto starkare resultat. I kitet är det en mascaraborste med för applicering. Jag använder en brynpensel istället för att få till precisionen. Efter appliceringen så städar jag upp lite med en tops. Jag vet att jag brukar tjata om att tops inte är bra för naturen men självklart använder jag bambu och inte plast! Många lägger vaselin som skydd men jag är rädd att den ska smälta och förstöra resultatet. Har du inte en lika varm hudyta som jag har är vaselin säkert bra som skyddsvall.

Färga fransarna är jag inte så bra på. Jag tycker det knappt syns och använder ändå mascara. Jag färgar dem ändå för att se sminkad ut på gymmet men det blir inte samma wow som med brynen. Det står att det ska hålla upp till 6 veckor. Väldigt få klarar sig så länge men det är inte en dyr produkt så det är ok att behöva färga om varannan till var 3e vecka.

Kom ihåg att göra allergitest första gången innan du använder. Den innehåller väteperoxid så var försiktig. Kom även ihåg att inte få färg i ögonen. Jag tycket den här är bra men går ändå på salong för att få till färgen extra snyggt.

Coloran brynfärg kostar ca 80kr ord men MEDS har den på rea för 62kr nu

Köpa igen? Oh yes, det här är en favorit när jag inte går på salong

Brynen är nyfärgade, fransarna hann få mascara

Relaterade inlägg

Vichy the Red lab

Inlägget innehåller annonslänkar till DOZ Apotek Vichy the Red lab var en kväll då vi fördjupade oss i hudvård. Vichy är ju ett märke som har mineraliserat källvatten…

NCP Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Parfym.se N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood är en väldoftande och vårdande handkräm. Den är framtagen av Svenska…

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk

Ren Evercalm gentle cleansing milk

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk är en rengöring för känslig hud som ska lugna utan att irritera huden. Den ska minska rodnad, klåda och lugna huden. Huden ska bli lugn och mjuk samtidigt som den tar bort smink och smuts. Den är framförallt framtagen för känslig och stressad hud.

Empowered by Beauty 2023

Empowered by Beauty 2023 hölls på vackra Hotel at Six i Stockholm på Internationella kvinnodagen och biljettintäkterna gick till Dermaromes CSR-program DermaCare som är ett projekt som stöttar…

Pure Effect textile mist

Pure Effect textile mist är en uppfräschningsmist för textil med en aktiv bakteriekultur. Den stora flaskan är även lämplig för mattor och soffor. Har ni hört mig prata…

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids är en uppstramande ögonkräm som ska ge ett tillfälligt lyft åt hängande ögonlock. Effekten ska synas direkt! Ni vet ju kanske min inställning till olika tester. Jag bryr mig inte i om en produkt är testad om jag inte får veta resultatet men den här har dokumenterad effekt och sånt gillar jag! Vetenskap är fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *