Dagens makeup var enkel. Som vanligt grundar jag med min vanliga hudvård, För en jämn applicering av puder så börjar jag med Annabelle Minerals Soft Cream som är en återfuktande primer. Sen använde jag Annabelle Minerals radiant foundation som jag applicerade med Jane Iredale kabukiborste i cirklande rörelser. En vanlig vardag vill jag inte ha så hög täckning så jag la bara ett tunt lager. För att se lite piggare ut och för att få lite glow använde jag xx. Jag vill ha en lätt makeup så jag använde den glittriga borsten för att sudda lite innan brynen bättrades på med IT-cosmetics brynpenna och Rapid Lash – Rapid Glam Lash Enhancing Mascserum

Annons

Det som inte syns på bild är läppprodukter, Jag brukar applicera det på språng och idag vart det Sensai cellular performance total lip treatment en ofärgad återfuktande goding.

Otroligt svårt att fota själv i dåligt ljus och bilden blev grynig så jag nästan funderade på att använda filter för att förbättra den men ni vet ju antagligen vad jag anser om filter.