Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Dr Grandel Rainbow Selection är 5 flaskor kärlek. Hur jag än söker så hittar jag inte det här kitet på nätet men det är riktigt snyggt och jag ser verkligen fram emot dem alla. Jag är ju förtjust i att testa lite olika så det här är ett bra kit för mig. På SBW2021 hade de med många spännande ampuller och helst hade jag köpt med mig alla och deras julkalender.

En ampull är en riktigt effektiv booster som man kan lägga till i sin rutin för att få lite mer effekt.

Lyko har ett stort utbud av Dr Grandels ampuller så du kan ju kombinera ihop en egen Rainbow Selection.

  • Cell Repair – Ampull med aktiva ingredienser med fruktstamceller som skyddar mot åldrande pga UV strålar.
  • Retinol – Ampull för natten med aktiva ingredienser som synligt minskar linjer och rynkor.
  • Collagen Boost – Ampull med aktiva ingredienser som minimerar fina linjer och rynkor och ger en fastare hud med 360° effekt.
  • Beauty date – Ampull med aktiva ingredienser som ger omedelbart avslappnad effekt och extra ”glow
  • Contour lift – Ampull med aktiva ingredienser som lyfter och ger fastare ansiktskontur.

Om man vill kan man använda en per dag till exempel inför en fest eller liknande när man vill vara riktigt snygg. Det går även att använda dem var för sig. Jag föredrar att ta en ibland för att verkligen se effekten men jag är sugen att köra en kur också. Varje ampull är riktigt effektiv så hur du än gör så är det bra.

Kitet hittar jag inte med ett 3-pack ampuller kostar 249kr hos Lyko

Köpa igen? Det tror jag men lovar att uppdatera er med hur jag gör.