Inlägget innehåller reklamlänkar till Hudoteket

Elemis Lip revive är en återfuktande läppprodukt utan petroleum. Den ger näring, skyddar och reparerar läpparna. Ni som vill ha veganska produkter kan inte använda denna eftersom den innehåller bivax. Förutom bivax innehåller den vitaminer och pepparmint. Förutom att pepparmint är en härlig doft så kyler den och mjukgör. Den är effektiv på riktigt torra läppar och jag har haft med mig min tub både i skidbacken och skoterspåret.

Som alla andra Elemisprodukter är Elemis lip revive sammansatt på ett hudvänligt sätt och är utan parabener, natriumlaurysulftater, dietnolaminer, mineraloljor, artificiella färgämnen och silikoner. Vad jag anser om att märken marknadsför sig med vad de inte innehåller tror jag ni redan vet. Jag tycker att det drar ner min uppfattning men Elemis är ett underbart spamärke så de får nästan godkänt för allt. Jag önskar att de istället la fokus på vad produkten innehåller och vilken nyttan innehållet gör. Jag är totalt ointresserad av vad den inte innehåller.

Elemis lip revive finns hos Hudoteket för 249kr

Köpa igen? Den är tveklöst bra och den räcker länge så jag kan nog köpa den igen

Elemis lip revive