Ibland är jag dum i huvudet. Exuviance retexturing treatment är en underbar kroppsbehandling. Om ni följt mig ett tag så vet ni att jag alltid tjatar om att ni ska använda upp favoriterna först och spara resten till en annan dag. Det här är en favorit men jag tror den börjar bli gammal. Nu är den så underbar så jag tänker chansa. Vi måste göra lika med hudvård som mat, lukta och känn efter om den är gammal innan ni slänger. Det slängs enorma mängder produkter. Det stör mig att den här har blivit liggandes men jag skyller på att det inte varit supermycket fest senaste året och jag använder nästan alltid den när jag ska på fest

Annons

Exuviance har ju gjort stora förändringar de senaste åren. I princip alla produkter har bytt utseende och vissa har utgått eller ersatts. Den här underbara är dock kvar men med en stilren vit tub. Deras gamla passade så bra till min badrumstapet så det är tur att jag håller på att flytta.

Huden blir mjuk och len av den. Den innehåller syror så huden blir exfolierad. För att vara exakt så innehåller den 10% glykolsyra. AHA-syra exfolierar och PHA-syra bygger upp huden. Den är känd för att minska problem med Keratosis Pilaris men även för att ge en snygg glow på huden. Kom ihåg bara att inte använda den på nyrakad/ vaxad hud.

Doften är mild men fräsch. Den ligger kvar på huden och det är en härlig doft.

Exuviance Retexturing treatment fanns på Hudoteket för 379kr jag kommer absolut att köpa den igen

Jag gissar att den här produkten räknas till deras proffesionalserie och den säljs endast via salonger nu. Ni som äskar att handla på nätet tycker säkert att det är fel men jag är glad för salongerna har enorma kostnader för att hålla sig med ett lager av produkter och de behöver också pengar lika som vi andra. Proffesionalserien är de mer effektiva produkterna och det kan alltid vara bra att köpa dem av ett proffs som kan hud. Exuviance har en bra sökfunktion på sin hemsida där du kan hitta närmaste salong.