Filorga Hand Absolute är en föryngring för händerna! Den här har jag på natten och den är underbar! Att använda den på natten gör ju att den verkligen får verka länge på händerna. Du kan tveklöst använda den på dagarna också men jag vill låta den verka över natten och vakna med fräscha händer. 

Den går in fort i huden och blir inte klibbig. Extra bonus för locket. Man vrider på spetsen så man slipper kladda med lock? Den smala spetsen gör även att man inte tar för mycket.Riktigt bra för oss som är trötta på att tappa bort lock eller att bara hålla på och skruva av och på.

Annons

Om du vill ha en allt i ett kräm så är Filorga Hand Absolute perfekt. Den innehåller hyaluron, kollagen och lipopeptid som gör huden slät och fyllig. Havsliljeextraktet ska reducera pigmenteringar och jämna ut tonen.

Om inte det vore nog så innehåller den här godingen även kreatin som stärker naglarna. Jag vet att man ska olja våra torterade naglar två gånger om dagen och jag önskar jag kom ihåg att göra det men handkrämen är även nagelkräm- För att vara extra snäll mot både naglar och händer innehåller den näringsrikt kakoolja och sheasmör

Filorga Hand Absolute – För att reducera åldersrelaterade förändringar på händer och naglar. En krämig och lättabsorberad hand – och nagelkräm formulerad med näringsrikt smör för att ge näring på djupet. Med hyaluronsyra, kollagen och lipopetid som verkar för att göra huden slät, fast och fyllig, samt havsliljeextrakt som hjälper till att reducera synligheten av pigmentförändringar och jämna ut hudtonen. Keratin verkar för att stärka naglarna och göra dom slätare, glansiga och mindre spröda.

Den kostar 260kr på Åhléns men är värd sitt pris