Boxar Glossybox

Glossybox september Glossy spa

Jag avslutade Glossybox för ett tag sedan men nu hade de ett bra erbjudande så de får en ny chans. 

Eucerin – hyaluronfiller en sheetmask med hyaluron. Kan vara toppen 

Batiste – torrschampo ett torrschampo med körsbärsdoft. Batiste ska vara bra. Körsbär på mig, njae möjligen för 20 år sen. Kommer testa och troligen ge bort för jag gillar inte torrschampo på mitt hår.

Melusine – jaderoller precis vad jag behövde ? hade redan fler än vad som känns sunt. Lite annorlunda i designen så måste ändå prova den. 

Avant – gentle rose beautifying face exfoliant En ansiktspeeling som ska bli intressant att testa. 

Hello Fresh rabattkort rabatt på nyttiga middagar låter grymt bra. Har någon testat? 

Minetan – Coffee scrub Kaffepeeling sägs ge lyster och ökad cirkulation och dessutom ta bort döda hudceller. Återkommer med min åsikt om den gör det ?

Glossybox september Glossy spa

Relaterade inlägg

Kalahari scientific treatment for the eye zone

Kalahari scientific treatment for the eye zone

Kalahari scientific treatment for the eye zone är ett kit med produkter som ska strama upp ögonområdet och minska svullnad. Det är bra produkter var för sig men bäst effekt får du när du använder dem tillsammans

Goodiebox Me Myself and I

Goodiebox Caring nature

Jag har svårt att bestämma mig för vad jag tycker om Goodiebox Me Myself and I. Det känns som en mix av produkter som går åt men som jag klarar mig lika bra utan. Höjdpunkten vid första anblicken var handtvålen från Rituals. Det är inga dåliga produkter och jag kommer nog använda alla.

Goodiebox

Goodiebox The Me may-self and I box

Goodiebox The Me may-self and I box hade en inte alltför spännande mix av produkter. Inget revolutionerande men produkter som går åt och kommer testas. Det som var mest spännande vid första anblicken var hårmasken men ofta brukar det kika fram något annat spännande när man läser igenom vad varje produkt ska göra.

Goodiebox tips tricks & trends box

Goodiebox tips tricks & trends box var ännu en trött box från mitt gamla favoritmärke. De hade väldigt spännande boxar men den här var mest sömnig. Annons Nu…

Esse 30 days to rewild pack

som ska ge lyster och en hy i balans på 30 dagar. Även om jag klagar ibland på min hy är den inte i obalans men det finns såklart utrymme för förbättringar. Jag räknar alltså inte med några mirakel men hoppas ändå se en förbättring.

Goodiebox the spring fling box

Avant blue volcanic stone purifying & antioxidising cleansing gel Mudmasky vitamin a booster blue clay mask Guess what? You’ll be naked in a minute Rønsbøl day cream spf…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *