Goodiebox Essentials Face Mist låg i Goodiebox Happy Moments. Jag är lite kluven till att stötta en sån här produkt. När företagen tar fram produkter till sina boxar så får de ta del av mycket kunskap från de olika leverantörerna. Den kunskapen har företagen lagt många års forskning och stora summor på. Att sedan använda företagens kunskap för att ta fram en egen produkt känns omoraliskt. Goodiebox har dessutom en stor kunskapsbank med våra åsikter om olika produkter. Inte undra på att de kan hålla låga priser då. Vi och deras leverantörer har ju redan bekostat en tung del i produktutvecklingen.

Annons

Nu hoppas jag att jag varit ärlig med att min recension är rejält färgad av att jag anser att den här produkten gränsar till märkeskopior men jag har ju ändå den hemma så den kommer såklart testas annars har den ju dessutom bara tillverkats för att hamna i soporna.

En mist är bra för att fräscha upp huden under dagen. Jag ser det mer som lite coolare vatten och lägger hellre mina pengar på serum än mist så prisnivån på den här är bra. Huvudingrediensen i den här är just vatten. Den innehåller även glycerin som är känd för att binda fukt och butylenglykol som gör att produkten absorberas snabbare och ger en skön känsla. Att den innehåller bomullsfrö och bomullsblomextrakt känns lite kluvet. Bomull förbrukar otroligt mycket vatten vid odling och belastar miljön. Rosvatten antar jag är kemiskt framtaget eftersom det går åt stora mängder rosor vid framtagande av rosvatten.

Jag testade den en dag när jag bara hade applicerat min vanliga hudvård och ingen makeup. Huden känns uppfriskad och får lite mer lyster. Jag tycker tyvärr att den också blir lite för glansig.

Jag använder även mist ibland för att få sminket lite mer in i huden eller hur man nu ska förklara det. När man har torr hud så ligger ofta makeupen utanpå som en pudrig hinna. Om man sprayar lite mist så smälter det ihop lite snyggt. Extra bra när man använder mineralsmink som Annabelle Minerals radiant foundation

När jag sökte mer information om den så hittade jag en bra sida som förklarar den enkelt Incidekoder

Goodiebox Essentials Face Mist kostar 99kr vilket rimmar bra med vad jag anser om den, inte riktigt hundra.