Goodiebox – stop feeling guilty box en bra mix och intressanta produkter. Extra glad blir jag över misten. Vårda hudbarriär och boosta bra bakterier! 🤩Budskapet bör vi alla ta till oss. I synnerhet vi kvinnor går alldeles för ofta runt med dåligt samvete. Kan vi inte bara sluta med det? 

Nu kommer inte en enda produkt från den här boxen förändra samhället eller starta en revolution men vi kan väl ändå försöka ta till oss budskapet. Många vill gärna förminska vårt skönhetsintresse men jag har träffat så många underbara människor inom skönhet. Jag får ibland ironiska kommentarer om mina behandlingar och krämer men jag mår bra av mitt intresse och tänker inte låta någon ge mig dåligt samvete för det. Inte heller kommer jag bli lyckligare om jag skulle börja smörja mig med Nivea dagligen och skippa alla ansiktsbehandlingar och spabesök. I min drömvärld skulle var och en få göra vad de vill utan dåligt samvete och utan att skada någon. Jag hyllar Goodiebox försök att väcka tankar även om de får skit för att de gör det och säljer produkter. Jag anser att de förtjänar varje krona de kan tjäna om det får i alla fall någon att börja tänka på hur vi bränner ut oss med att ha konstant dåligt samvete. Lägg en buttmask, drick dyra teer och balansera dina chakra om du mår bra av det och var stolt över dig själv. Om selfcare för dig är att gå runt i foppatofflor och oborstat hår så gör det ett tag! Vad som är bra att lägga tid och pengar på ska ingen annan bestämma. Jag tänker på Nanne Grönwalls härliga gamla låt Pissenisse, så klok text.

Under varje bild hittar du en sammanfattning av mina tankar om produkten. Recension följer under varje produkt!

Vill du testa Goodiebox så hittar du en bra rabatt här! Jag får poäng när du använder länken och ibland betalar jag någon box med dem och det tänker jag inte ens ha dåligt samvete för. Jag visar ju dig innehållet i varje box utan att du behöver betala något.

MCo Beauty Clear Brow gel – ofärgad bryngele kommer testas lite senare. Jag har redan en öppnad
James Read Sleep mask tan retinol- jag har tänkt köpa den men det har inte blivit av.
de Cure micro biome repair mist – spray med d-vitamin, shiitake, pha och superfood 💕
Nire Beauty 222 Eyeshadow brush – vegansk ögonskuggsborste
The Beauty Crop Espresso yourself eyeshadow palette- ögonskugga med koffein 🤩