Hada Kuchibiru

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Hada Kuchibiru är ett lipbalm med naturliga ingredienser som även ska passa för övriga torra partier. Jag använder ofta lipbalm på nagelband och andra små partier men alla passar inte lika bra för det. Det här är den första produkten från märket som jag testar så det är säkrast att den är bra. Jag är nog inte den enda som dömer ett helt märke utifrån en enda produkt. För att höja svårighetsnivån för dem så använder jag lipbalm dagligen och har en ganska stor samling och höga krav. Den här ska vårda och förebygga sprickor.

Stockholm Beauty Week 2020 hade de en helt fantastisk snygg monter som verkligen andades lugn. Jag vill få samma avslappnade känsla när jag använder läppbalmet men den känslan får man hitta själv.

Vad är då speciellt med Hada Kuchibiru? Den innehåller många dokumenterat effektiva ingredienser. Några intressanta ingredienser är:

  • Tocoferol (e-vitamin) är en hudvårdande antioxidant.
  • Sheasmör är en klassiker i naturliga produkter av den enkla anledningen att det fungerar.
  • Bisabolol är lugnande och hudvårdande.
  • Alkohol, vår kära alkolhol är konstant hatad och varför man stoppar det i en sån här produkt är ju lite lurigt. Alkohol torkar ut men är också bakteriehämmande och tjockhetsreglerande.
  • Oljor från solros, vetegrodd och soljaböna mjukgör och bevarar fukt.

Recension Självklart ska ett bra lipbalm vårda och det gör det här. Läpparna känns mjuka och återfuktade. Något jag inte gillar är oljiga läppbalm som smälter ner mot hakan och den här stannar där du applicerar den. Den blir inte heller klibbig. Enligt mig har den faktiskt nära en perfekt konsistens. Den sitter länge och gör läpparna mjuka. Det som drar ner lite för mig är att den innehåller alkohol, det känns fel med något uttorkande i en produkt som har som huvuduppgift att återfukta.

Tuben tar minimalt med plats och räcker länge. Den är så smidig att ha i fickan eller handväskan.

Hada Kuchibiru finns hos Lyko för 99kr

Köpa igen? Absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *