Hollywood glow treatment är en röda mattan behandling. Den är självklart långsiktigt bra för huden men framförallt ger den ett glow som är helt otroligt.

Jag testade den under Stockholm Beauty Week 2021 i Linné hudkliniks monter. De använde produkter från Reviderm. Som alltid på mässor så får man ju inte hela upplevelsen men som en bonus var priset väldigt bra. Dessutom hittade jag både ett spännande märke och en otroligt trevlig salong.

Annons

Behandlingen inleddes med rengöring och peeling om man gör den på salongen ingår portömning alternativt massage. På mässan har jag för mig att man fick en kortare massage. Masken de la var lystergivande och allt avslutades med en kräm. Lystern var helt otrolig.

De brukar avsluta med foundation från Reviderm men eftersom jag ändå skulle hem från mässan efter behandlingen och tillbaka dagen efter så väntade vi med det till dagen efter. Det var för att jag har fått utslag av många mineralmakeuper och inte heller hade jag testat Reviderm tidigare så det kändes klokare att dela upp lite ifall min hud skulle få en reaktion. Hör och häpna så fick min hud inga reaktioner av produkterna och foundationen var verkligen bra. Deras lipbalm var också helt underbara.

Annons

Jonna utförde behandlingen på mig och hon gjorde även en skön handmassage. Det märks att hon har lång erfarenhet och jag kände mig verkligen ompysslad och avslappnad.

Man kan även göra behandlingen som en kur för ett mer långvarigt resultat men det har jag inte testat än.

Det är verkligen en behandling jag gärna gör igen. Man blir inte röd utan ser bara fräsch ut.

På bilden har jag alltså ingen makeup och är helt nybehandlad. Bilden är tagen av Linné Hudklinik och lånad från deras Instagram


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *