Insculpt för mage har jag varit nyfiken på länge. Mina magmuskler är svaga och med en liten ryggskada så måste jag vara väldigt försiktig med hur jag tränar.

Stockholm Beauty Week 2021 testade jag Insculpt på magen. Det är en metod för att djupstimulera magmusklerna och Qryo är enligt mig ett av de bästa märkena. Jag har haft koll på Qryo sedan 2019 då jag var med på en föreläsning om Biohacking. Deras hälsosyn är anledningen till att vi inlett ett samarbete. Ni kommer kunna få glädje också av samarbetet! Säg bara till så berättar jag mer!

Jag har tidigare gjort Insculpt hos Victorias treatment på baksida lår med otroliga resultat. Metoden på mage är lika. Man placerar en platta på magen. Plattan aktiverar musklerna och får dem att arbeta stenhårt. Genom att bygga magmuskler så avlastas ryggen och förbränningen ökar. Vem vill inte ha mer muskler och mindre fett liksom

Något jag vart förvånad över är att jag redan dagen efter såg resultat. Jag hade absolut ingen träningsvärk och det har jag fått när jag testat andra märken. Magen känns stark och man känner sig vältränad. När magen är stark putar den inte ut lika mycket när man ätit. Jag tycker annars att min mage putar ut så fort jag äter.

Nu har det gått några dagar sedan behandlingen och jag känner fortfarande att musklerna är stadigare. Det går lättare på gymmet och det ser ut som att området slätats ut och blivit mer tonat. Vikten kan jag inte uttala mig om eftersom jag extremt sällan väger mig men byxorna sitter skönare och magen ser plattare ut. När jag gick på gymmet tyckte jag att magmusklerna fick bättre kontakt.

Otroligt att få såna resultat på en behandling! För bäst effekt ska man göra 4-6 behandlingar tätt och jag är verkligen sugen att testa det vid tillfälle.

Vackra Catrin förklarar hur magträningen går till