IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Illumination™ SPF50+ är en favorit som jag faktiskt köpt mer än en gång. Det låter hemskt men jag är ju nyfiken på att prova nya produkter hela tiden så att jag köper samma produkt mer än en gång är ovanligt.

Det jag tycker mest om med den är lystern som man får. Huden får en fin finish utan glitter. Vissa lysterkrämer får det ju att se ut som om man slängt en näve glitter över ansiktet och det är ju inte riktigt den effekten man vill ha.

Syns det att IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Illumination™ SPF50+ alltid ligger i min sminkväska?

Vad är det då som skiljer den här från andra? Den passar för känslig hud, inte ens jag får utslag av den och foundation brukar vara ett elände för mig att hitta. Den kan innehålla mica enligt innehållsförteckningen. Min gissning är att de tillverkar andra produkter med Mica i och kan därför inte garantera att den är fri från det.

Det är en återfuktande kräm och det ger ju snyggast effekt på oss torrisar.Enligt mig har den en bra täckning. Den ligger mellan medium och heltäckande. Appliceringen påverkar ju resultatet och jag varvar mellan fingrar, beautyblender och borste.

Tuben är något jag älskar med den här. Plasttub är ju ett lätt material. Pumpen gör att det är lätt att få en korrekt mängd produkt. Ett pump brukar räcka för en vardagsmakeup och två om du vill ha en hög täckning. Även om IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Illumination™ SPF50+ är återfuktande så använder jag min vanliga hudvård under alltså ett ansiktsvatten, serum, fukt och spf sen CC-kräm.

SPF 50 är ju bra men jag använder ändå separat spf eftersom du inte kan få ett säkert skydd med en foundation

IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Illumination™ SPF50+ finns hos Kicks för 420kr

Köpa igen? Absolut, jag behöver en ljusare på vintern