Inlägget innehåller reklamlänkar till Kicks

Jorgobe scrub mask tror jag låg i en Goodiebox. Det är en exfolierande mask. Den har en kylande känsla som många upplever som stickande.

Tuben är så minimalistiskt snygg så till och med jag tycker att skruvkork är ok. Jag verkligen älskar designen.

Du kan använda den som en vanlig mekanisk peeling eller som en mask. Har du väldigt känslig hud kan du inte använda den alls. Det här är en stark mask och känslan av applicera blå vicks på huden är en mardröm för känsliga hudar. Mekaniska peelingar brukar jag undvika eftersom jag egentligen älskar att skrubba huden röd men det skadar vår ömtåliga hudbarriär. Jag använder Jorgobe scrub mask enbart som mask max en till gånger per månad och löser upp kornen med generösa mängder vatten.

Att jag ibland upplevt att huden blivit sämre är inte undra på för jag brukar kunna reagera på BHA. Peelingkulorna görs av jojoba. Zink och Niacinamid reglerar talgproduktionen och tar bort orenheter. Aprikoskärnolja och sheasmör skyddar och vårdar.

Har du en fet aknehud tror jag att den här är fantastisk. För mig är den tyvärr fel. Jag ska testa den till dekolletaget innan jag ger upp och ger bort den.

Jorgobe Scrub mask finns hos Kicks för 279kr

Köpa igen? Nej, den passar inte min hudtyp men jag älskar designen så jag kommer köpa mer från märket. Den är magisk på tonårsacne.