Karmameju Star Micellar water 02 ett 3i1 rengöringsvatten som ska lämnas på. Det ska rengöra, återfukta och friska upp huden. Jag blir mest förvirrad. När jag tar bort makeup så vill jag tvätta med en rengöring efter miscelärvatten. Många tycker om att bara använda miscellärvatten och lämna det på huden. Jag är inte en av dem. Oklart om jag ens är sugen att testa och om jag testar kommer jag troligen tvätta bort det men jag är ändå nyfiken så vi får se.

Annons

Det här micellärvattnet hade jag inte köpt om jag hade hittat i butik. Det låg i Goodiebox Claim your happiness men den verkar även ha varit i en Glossybox. Även om jag inte är såld på produkten kommer jag testa den för jag tycker om att ta bort makeup med micellärvatten. Det har fått blandade recensioner

Karmameju Star micellar Water 02

Jag kommer i första hand använda den som sminkborttagning. Karmameju Star age-defence micellar water 02 kostar 229kr hos Magasin. Magasin är inte en sida jag handlat ifrån men de verkar vara de enda i Sverige som säljer den