Keratastase Curl Idéal Cleansing Conditioner shampoo är något så underbart som ett fungerande balsamshampo. Det vanliga är att balsamshampoo inte är bra men den här köpte jag av misstag. Jag trodde det var ett balsam och vart riktigt förvånad när det löddrade. Efter några tvättar upptäckte jag min miss. Det här nog det enda i sitt slag som jag tycker om.

Annons

Håret blir rent och mjukt. Lockarna kommer fram. Keratase Curl Idéal Cleansing Conditioner shampoo doftar magiskt och en lätt doft ligger kvar efter tvätt. Jag brukar låta det verka någon minut medans jag tvålar kroppen. Otroligt bra för stressade dagar. Är det riktigt bråttom tvättar jag kroppen med L’Occitane shower Oil eller Rituals duscholja för att slippa torr hud även om man inte hinner smörja in sig. Lyxigt men tidsbesparande och även stressiga dagar går att göra trevliga. Det är en sak som stör mig men det är ju typiskt för multiprodukter. De funkar sällan helt perfekt och den här är inget undantag. Eftersom det är balsam och shampoo i ett så applicerar du ju balsam i hårbotten. Jag upplever att man måste tvätta håret varannan dag för att kännas fräscht men den är otroligt bra för stressade dagar.

Det värsta jag vet är att gegga med skruvkorkar i duschen. Den här skönheten har såklart pump. En bonus är att den matchar färgerna i duschen.

Köpa igen? När jag hittar en produkt som är bra så är det ju typiskt att den utgått!