Annons

Hudvård i all ära men ibland måste ju ögonen också få omsorg. På den övre bilden har jag gjort lashlift, färgat bryn och fransar. Jag har också vaxat brynen. Det är ingen behandling jag vågar göra hemma. Någon gång ibland färgar jag brynen själv men resultatet blir oftast typ 50% bra… Mycket skönare att göra på salong. Forma bryn är en halv vetenskap och det är lätt att göra fel. Jag håller efter formen hemma men formar aldrig själv.

Jag är otroligt försiktig med mina ögon, de är ju trots allt väldigt viktiga för att ha ett bra liv. Jag skulle aldrig våga göra något sånt här på en salong jag inte litar på. Jag gjorde lashliftet, färg och form hos Beauty Clinic Borås. Ann ha över 20 års erfarenhet av hudvård och är väldigt noga med vilka märken hon tar in. Om ni jämför före och efterbilderna så ser ni vilken skillnad ca 30 minuter gör. Lashlift öppnar upp hela ögat och gör att man ser mycket piggare ut. Med färgade fransar så ser man färdigfixad ut. Helt klart en bra behandling värd varenda krona.

Som alltid, var noga med vem du går till. Man kan få allergiska reaktioner av färgen och det kan även hända hos den bästa om du är väldigt känslig. Lashliftet är relativt ofarligt om man gör allt rätt men hemma är det lätt att slarva med hygienen. Ögonen är känsliga och om du inte använder engångsmaterial och steriliserar allt så kan du få problem. Jag håller mig till salong istället för att göra själv.