Lasplash Eyeshadow palette kom i en box och jag har testat den ett tag. 

Den är generöst pigmenterad så man behöver inte mycket. Färgen sitter bra i synnerhet om man tänker på att jag bara använt den utan primer. Min största invändning mot den är att den är rätt löst packad så den smular. Jag är inte förvånad att många fått trasiga paletter. Man ser lite på bilden hur mycket som dras upp när man tar lite på en pensel. 

Om man ser till att vifta bort överflödet av skugga är den lätt att lägga och går bra att blenda. Färgerna är bra och en riktigt bra mix av matt och skimrande. 

Annons

Penslarna jag använt syns på bilden. De är samma som jag oftast använder till vardagsmakeup. Det känns bra att använda mina vanliga penslar när jag testar en ny ögonskugga. Penslar kan påverka resultatet mycket.

Har någon tips på andra bra skuggor? Jag gillar färgerna men den här går ju inte att ha i en makeupväska eftersom skuggorna är så löst packade. Många har klagat på att de fick trasiga paletter i sin Glossybox och jag är inte förvånad. Det är så löst packade att de inte klarar en resa så bra. Om man använder den här lite mer regelbundet än jag gör så kommer den här gå åt fort. Balansen för vad man kan spara på för att hålla nere produktionskostnaderna är lite fel här. Jag hade hellre fått en liten palett men med bra packade skuggor. Nu kommer en stor del damma bort och eftersom den är så känslig för stötar hamnar den på mitt sminkbord som jag knappt använder.

Lasplash Eyeshadow palett verkar inte säljas i Sverige men finns i på märkets hemsida för 38dollar