Libresse dailies v-nourish almond and sheabutter intimate wash gel har vissa bra ingredienser. Mandel och sheasmör är ju milda klassiker som brukar vara bra.

Extra plus för att den är tvålfri. De har tänkt på pH värdet och gjort dermatologiska tester. Jag är nyfiken att se resultatet på de dermatologiska teaterna. Jag kan ju göra test för Mensa men det gör mig inte till ett geni. Den är även gynekologiskt testad.

Libresse dailies v-nourish

Jag vill inte vara elak då jag anser att världen behöver mer vänlighet men vi behöver också mer ärlighet. Det här är en hemsk produkt. När jag googlar inser jag att jag inte är ensam om att ogilla den här.

Om du roas av att ha ett rött, kliande underliv är den här perfekt. Jag hatar att slänga produkter eftersom det är slöseri med naturen. Den kom i en Glossybox osäker vilken av dem. För att den skulle komma till användning så har jag använt den som handtvål. Som vi tvättar händerna nu behöver vi något tvålfritt och milt.

Behöver jag nämna att jag inte kommer köpa den igen?