Jag har länge letat en bra palett och ha i handväskan. Kravet har varit mångsidiga färger och bra pigment. Den ska gå att använda även till kinder och inte bara ögon. Eftersom jag vill ha den i handväskan måste den vara lätt och inte ha för löst packad produkt. Självklart får det inte vara något allergiframkallande heller i den och priset ska vara rimligt. 

Höga krav kanske men det tycker jag att man ska ha. Gissa om jag blev glad när jag hittade Linda Hallberg Infinity deep palette för halva priset på Kicks! Linda Hallberg är en otroligt duktig makeupartist som tagit fram egna produkter så kvaliteten är bra. Har läst mycket om den och bara sett hyllningar. 

Jag testade den efter ett träningspass och har man foundation pch en mascara går det att lägga en makeup med den. Färgerna är bra pigmenterade och det finns en lagom variation. 

Det jag hunnit testa den så är den riktigt bra och nästan för bra för att ligga i handväskan. 

Nu är jag sugen att testa mer från henne. Har ni tips på fler produkter?