Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhlens & Kicks

Lumene Nordic Bloom Anti-Wrinkle & Firm Moisturizing V-Shape Serum är ett veganskt serum för oss som hunnit få lite ålderstecken. När jag läser recensioner på nätet så verkar det här lovande. Jag älskar oljor i hudvård eftersom min hud är torr och jag vill alltid ha fastare hud och mindre rynkor

Serumet ska ge huden ett fastare, jämnare utseende med en lyster. Det ska även definiera ansiktsdragen och minimera linjer och rynkor. Alla dessa härliga egenskaper ska uppnås av deras Nordic Berry Pre-Retinol – komplex, patenterade quercetinrika nordiska lingonextrakt och röda alger.

Annons

Nu ska jag vara ärlig och erkänna att jag faktiskt undvikit Lumene efter debatten om deras väldigt ljusa färger på makeup och enbart nordiska människor i sitt flöde på Instagram. När de väl hade en lite mörkare männsika i flödet var det i reklam för en brightening cream… Det första jag hittade när jag läser på om serumet är att de inleder med att det är kliniskt testat. Det kan även fjolårsmjölk vara, jag vill veta testresultaten eller så kan de bara lägga det i slutet efter innehållsförteckningen. Mirakel är jag för gammal att tro på. Ge mig kalla fakta och ärlig marknadsföring. De borde helt klart se över sin lite unkna marknadsstrategi men jag ska försöka ha överseende med allt trams kring företaget och fokusera på produktens egenskaper. Alla förtjänar en andra chans och det ska de få nu men jag har varit ärlig med vad jag anser om deras marknadsföring.

Lumene Nordic Bloom Anti-Wrinkle & Firm Moisturizing V-Shape Serum finns hos Åhlens för 299kr och hos Kicks för 299 men just nu har Kicks rea på det