Bryn Ansikte Fransar och bryn Makeup Tester

Luna by Luna brow gel

Luna by Luna brow gel tror jag var med i en Glossybox. Det är en ofärgad bryngele som ska hålla brynen på plats.

Jag har en ok färg på mina bryn men går ändå på salong och lägger på lite mörkare ibland. Mina bryn är lite lockiga och sticker gärna iväg åt lite olika håll. Hur de överlevde 90-talet är ett under men de behöver hållas på plats. Eftersom jag är nöjd med färgen så föredrar jag ofärgad bryngele. Det har även fördelen att man slipper vara orolig för att smeta ut färgen.

Annons

Den är lätt att applicera och tar en stund att torka så du har en stund på dig att rätta till formen på brynen om de lägger sig fel. Det blir som en hårgelé på brynen och de blir lite stela. Det viktigaste är att det inte blir vitt om man kliar sig i brynen.

Luna by Luna brow gel finns I fullsize för 15 dollar

Köpa igen? Jag gynnar i första hand svensk handel eftersom jag bor här och vill gärna att mina skattepengar hamnar där jag bor. En ofärgad bryngele finns från många märken och jag anser inte att den här är så extraordinär att jag köper den från ett annat land.

Relaterade inlägg

Vichy the Red lab

Inlägget innehåller annonslänkar till DOZ Apotek Vichy the Red lab var en kväll då vi fördjupade oss i hudvård. Vichy är ju ett märke som har mineraliserat källvatten…

NCP Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Parfym.se N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood är en väldoftande och vårdande handkräm. Den är framtagen av Svenska…

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk

Ren Evercalm gentle cleansing milk

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk är en rengöring för känslig hud som ska lugna utan att irritera huden. Den ska minska rodnad, klåda och lugna huden. Huden ska bli lugn och mjuk samtidigt som den tar bort smink och smuts. Den är framförallt framtagen för känslig och stressad hud.

Empowered by Beauty 2023

Empowered by Beauty 2023 hölls på vackra Hotel at Six i Stockholm på Internationella kvinnodagen och biljettintäkterna gick till Dermaromes CSR-program DermaCare som är ett projekt som stöttar…

Pure Effect textile mist

Pure Effect textile mist är en uppfräschningsmist för textil med en aktiv bakteriekultur. Den stora flaskan är även lämplig för mattor och soffor. Har ni hört mig prata…

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids är en uppstramande ögonkräm som ska ge ett tillfälligt lyft åt hängande ögonlock. Effekten ska synas direkt! Ni vet ju kanske min inställning till olika tester. Jag bryr mig inte i om en produkt är testad om jag inte får veta resultatet men den här har dokumenterad effekt och sånt gillar jag! Vetenskap är fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *