Jag tyckte verkligen om Mila Mansons produkter. Det är rena produkter med bra innehåll. Deras bodybutter är helt klart min favorit men oljorna är också underbara. Flaskorna är stilrena och riktigt snygga.

Igår pratade vi på Instagram om att råka ta fel produkter. Jag älskar stilrena produkter och helst i neutrala färger. Det verkar bli en jobbig höst för mig för många produkter börjar dyka upp i pastellfärger… Det är ett i-landsproblem som jag kommer överleva och troligen tar jag äntligen tag i att hitta ett badrumsskåp så är problemet löst. I väntan på ett badrumsskåp så har jag de produkter som används mest på en hylla vid spegeln och på handfatet. Det som står framme vill jag helst att ska matcha badrummet. Ytligt, ja men det ger ett stressande intryck när det blir för många färger.

Annons
Yes, jag råkade hamna med på bild och osminkad är jag också men jag tjatar ju ofta om att inte använda filter.

Oljorna från Mila Manson är ju absolut godkända estetiskt men jag är ju liksom inte längre 22 och börjar se sämre men det låtsas jag inte om så mycket, Jag har läsglasögon men tror ofta att jag klarar mig utan. En dag när jag precis gjort klart hudvårdsrutinen så skulle jag bara ha i lite olja i mitt torra hår. Jag droppade lite i handen och planen var håret. Efter den långa vägen mellan handen och håret slog autopiloten in och jag klappar in håroljan i ansiktet.

Lärde jag mig något av missen? Absolut inget alls tydligen för jag har även tagit ansiktsoljan och applicerat i håret. Det är ibland löjligt hur vi ska låtsas att vi aldrig gör fel. Jag gör fel lite nu och då och tycker att det oftast går att skratta åt. Instagram har ju fått utstå mycket kritik för att de odlar en stressande bild och jag vill gärna bidra som motvikt. Ytterst få är så vacker som de verkar på en bild tagen i bra ljus, med en noggrant lagd makeup och sedan påbättrad i Photoshop eller liknande. Bilden på halva min shelfie är tagen i badrummet, utan smink med en vanlig mobil på väg till gymmet. Jag borde se över inställningarna på telefonen för den framhäver varje lite skavank.

Det är bra oljor men de gör sig bäst för det som de är avsedda till. Om en produkt inte fungerar som du vill kan du testa den på en annan del av kroppen. För mig fungerar Mila Mansons Face oil bäst för ansiktet och Hair Oil fungerar bäst till håret.